Skip links

Luchtvracht

Met een erfgoed dat teruggaat tot 1993, heeft Vabix Luchtvracht zich gespecialiseerd in het vervoer van gevaarlijke goederen. Ons efficiënte netwerk biedt op maat gemaakte oplossingen voor tijdige leveringen, waaronder consolidatie, directe en indirecte vluchten, chartering, deur-tot-deur leveringen en douaneafhandeling. Met vergunningen voor het vervoer van gevaarlijke goederen en een focus op veiligheid, werken we samen met vertrouwde partners. Vabix Logistics, met IVW-erkenning Categorie B, waarborgt deskundige medewerkers voor naadloos luchttransport.

Snelheid en maatwerk staan centraal in onze luchtvrachtdiensten, waarbij we dankzij ons uitgebreide netwerk de juiste oplossingen bieden om zendingen volgens uw instructies tijdig af te leveren. Ons totaalpakket omvat import- en exportdiensten, inclusief consolidatie, directe en indirecte vluchten, chartering, deur-tot-deur leveringen en douaneafhandeling. Met de nodige vergunningen voor luchtvervoer van gevaarlijke stoffen en interne expertise, zorgen we voor een veilig en compliant transport van deze goederen.

In samenwerking met erkende partijen verzorgen we het verpakken, labelen en documenteren van gevaarlijke stoffen, met inachtneming van alle veiligheidsnormen. Onze IVW-erkenning Categorie B waarborgt het continue kennis- en opleidingsniveau van onze medewerkers, waardoor uw zendingen zonder problemen kunnen worden gevlogen.

Bij Vabix onderscheiden we ons door korte communicatielijnen, waardoor we snel en adequaat kunnen reageren. Onze persoonlijke betrokkenheid bij de klant vertaalt zich in continue updates over de status van hun zending, omdat we begrijpen hoe belangrijk dit voor hen is. Met Vabix Luchtvracht profiteert u van jarenlange ervaring, deskundigheid en een toegewijd team dat uw luchtvrachtzendingen met de hoogste zorg behandelt.

This website uses cookies to improve your web experience.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.