Skip links

Zeevracht

Import/Export

Meer over LCL
Meer over FCL
Meer over RoRo

Vabix Shipping Import/Export is uw gespecialiseerde partner voor efficiënt zeetransport, vooral gunstig bij langere afstanden. Wij beheren het volledige vervoerstraject, met diverse oplossingen waaruit u kunt kiezen. Als u voor Vabix Shipping kiest, profiteert u van hoge flexibiliteit, frequente afvaarten, betrouwbare vaarschema’s en snelle transittijden.

Onze dienstverlening omvat niet alleen zeetransport, maar biedt ook naadloze aansluitingen op binnenvaart, spoor- en wegverbindingen, waardoor we wereldwijd een uitgebreide oplossing bieden. Wij optimaliseren uw logistieke processen en garanderen een vlekkeloze afhandeling, waar ter wereld u ook bent. Dankzij ons wereldwijde agentennetwerk heeft u altijd een deskundige lokale partner op elke bestemming.

Proud member of

Less than Container Loads (LCL)

Onze Less than Container Load-service (LCL) biedt een efficiënte oplossing voor het vervoer van kleinere zendingen door meerdere ladingen van verschillende verladers en/of ontvangers te combineren in één container. Dit resulteert in kostenefficiënt transport, waarbij u alleen betaalt op basis van het volume en/of gewicht van uw zending. LCL biedt aanzienlijke zekerheid, met betrouwbare transittijden, laden en lossen in onze eigen of door onze wereldwijde partners beheerde logistieke centra en deur-tot-deur levering, wat het risico op schade minimaliseert. Met onze LCL-service kunt u rekenen op betrouwbaarheid op alle fronten, inclusief verzendtijden, logistieke handelingen en veilige deur-tot-deur levering.

Full Container Load service (FCL)

Onze Full Container Load service (FCL) biedt op maat gemaakte oplossingen voor het vervoer per ‘eigen’ container, wat resulteert in een ideale deur-tot-deur levering. FCL is synoniem aan maatwerk, waarbij kwaliteit centraal staat. Uw goederen worden met zorg vervoerd in een toegewezen container en nauwlettend begeleid door ons wereldwijde agentennetwerk om een hoogwaardige service te garanderen. Of u nu kiest voor exclusief gebruik van een speciale container, FCL voorziet in de flexibiliteit en zorg die nodig is voor een betrouwbare bezorging van deur tot deur, met continue kwaliteitsbewaking via ons wereldwijde agentennetwerk.

Roll on Roll off shipping (RoRo)

RoRo shipping is een gespecialiseerde vorm van transport waarbij voertuigen rijdend aan boord of van boord worden gereden. Deze methode is met name geschikt voor voertuigen met aanzienlijke afmetingen en gewicht. Het voordeel van RoRo shipping ligt in de snelle en schadevrije verwerking van ladingen. Wij werken samen met gerenommeerde RoRo-rederijen die wereldwijd zorgvuldig uw RoRo-lading verschepen.

This website uses cookies to improve your web experience.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.